Total Pageviews

Friday, August 19, 2011

Hometown Glory

Sain selle suve viimase tripi tehtud.
Nimelt otsustasime Eliga külla minna Stefanile, Eukale ja Kareli Narnjasse, muidugi ei saa mainimata jätta seal olevaid kuumi vene kutte.
Nagu seda juba Imedemaaks kutsutakse, siis pean tõdema, et seda see tõesti on, pole mitte mingit kahtlust.
Need 5  päeva mis seal veedetud said olid super. Elil oli muidugi üks põhjus miks ta sinna minna tahtis ja selle eesmärk sai ka lõpuni veetud. Olen super rõõmus teie üle, kullakesed!!
Seal olles olid kõigest nii eemal, mitte miski ei läinud sulle korda, sa elasid nagu täiesti omas maailmas nende inimestega.
Asusime otse Peipsi kaldal ja neid kordi polnud vähe, kui me Eliga ennast jälle vees avastasime. Nagu ikka sai ka dringitud, meile muidugi piisas vähesest, you know what I mean, Elvis!
Olime isegi nii kõvad kutid, et käisime räiges kuumuses saunas.
Mina suutsin ka korra tujust ära olla, ei oska seletada ega tea siiani täpsemalt miks, lihtsalt oli paha tuju.
Ühesõnaga kui ma ausalt ütlen, siis väga raske on siin seletada ja kirjeldada kõike seal toimunut, see tripp oli igati seda väärt, super koht, super inimesed ja mina jäin absoluutselt rahule! (:
Eile õhtul saabusime hiliselt ja oi kui hea oli oma voodis tududa, hetkel ka mõtlen, et peaks siit arvutist minema saama, homme vaja varem tõusta, et Aadut näha.
Jõudsin ka täna avastusele, et koolini on 12 päeva!!!! nagu what, kuidas see suvi nii kiiresti  mööda on saanud, mina ei tea.
Peaks veel viimast võtma sellest alles jäänud ajast ja seda targalt kasutama :)
Lisan lõppu mõningad pildid ja ühe video, mis on järjekorde tõestus meie debiilsustele(kalamaja gängsterid siis seekord). Nautige!


Headööd, kallikesed











No comments:

Post a Comment